Brandtov kormoran

Brandtovi kormorani se hranijo posamezno ali v jatah in so prilagodljivi pri izbiri plena in podmorskem habitatu. Hrani se z majhnimi ribami od površja do morskega dna, ki jih pridobiva, tako kot vsi kormorani, tako, da se potaplja z uporabo nog za pogon. Plen je pogosto tisto, kar je najpogostejše: v osrednji Kaliforniji je najpogosteje odkrit kamen iz rodu Sebastes, toda v Britanski Kolumbiji gre za pacifiški sled. Brandtovega kormorana so opazili, da se hrani v globini več kot 40 čevljev.

Slika Brandtovega kormorana je licencirana pod Creative Commons Pripisovanje .
Prvotni vir : prvotno objavljeno na Flickr kot Brandtov kormoran
Avtor : Teddy LlovetPermission (Ponovna uporaba te datoteke) To sliko, ki je bila prvotno objavljena na Flickr.com, je s pomočjo Flickr bota za nalaganje 23:58, 9. julija 2010 (UTC), naložil Howcheng (pogovor). Na ta datum je bila licencirana pod licenco spodaj. Ta datoteka je licencirana pod licenco Creative Commons Attribution 2.0 Generic. Brezplačno je: deliti - kopirati, distribuirati in poslati delo



Brandtov kormoran je razvrščen kot najmanj zaskrbljujoč. Ne izpolnjuje pogojev za kategorijo, ki je bolj ogrožena. V to kategorijo so vključeni široko razširjeni in bogati taksoni.

Družabni v vseh letnih časih, Brandtove kormorane pogosto vidimo v dolgih vrstah, nizko nad vodo. Počivajo skupaj in se hranijo v priobalnih jatah, pogosto pomešanih z drugimi morskimi pticami. Včasih jih celo opazujejo, kako preživijo hrano v povezavi z morskimi levi. Večino hrane ujamejo pod vodo in se potopijo do 150 metrov. na vrh Prehrana - Široka paleta rib sestavlja prehrano Brandtovega kormorana. Vzame se tudi nekaj kozic in rakov. Več



Brandtov kormoran (Phalacrocorax penicillatus) je strogo morska ptica iz družine kormoranov morskih ptic, ki naseljuje pacifiško obalo Severne Amerike. Poleti sega od Aljaske do Kalifornijskega zaliva, vendar se prebivalstvo severno od otoka Vancouver pozimi seli na jug. Njegovo specifično ime penicillatus je latinsko za slikarsko krtačo (svinčnik za dlake) v zvezi z belimi peresi na vratu in hrbtu v zgodnji gnezditveni sezoni. Več



Brandtov kormoran ima velik domet, ocenjen na 100.000 do 1.000.000 kvadratnih kilometrov. Izvira iz Severne Amerike in živi v neritskih in obalnih ali supratidalnih morskih habitatih. Populacija ptice naj bi bila 230.000 posameznikov. Trenutni populacijski trendi se ne približujejo mejnim mejam za upadanje prebivalstva, ki bi zahtevale vključitev na rdeči seznam IUCN. Zaradi trenutnih populacijskih trendov ima Brandt's Cormoran trenutno oceno najmanj zaskrbljujoče. Več

Veliki kormoran na pacifiški obali, Brandtov kormoran najdemo le v morskem okolju. Več

Brandtovi kormorani se hranijo posamezno ali v jatah in so prilagodljivi pri izbiri plena in podmorskem habitatu. Hrani se z majhnimi ribami od površja do morskega dna, ki jih pridobiva, tako kot vsi kormorani, tako, da se potaplja z uporabo nog za pogon. Plen je pogosto tisto, kar je najpogostejše: v osrednji Kaliforniji je najpogosteje odkrit kamen iz rodu Sebastes, toda v Britanski Kolumbiji gre za pacifiški sled. Brandtovega kormorana so opazili, da se hrani v globini več kot 40 čevljev. Več



Brandtov kormoran, ptič z naše ilustracije, najdemo na pacifiški obali od zvezne države Washington proti jugu do rta St. Lucas na južnem koncu Spodnje Kalifornije. V svojih navadah je družaben in ga nabira v velikem številu, kjer je v njem veliko naravne ribje hrane. Te jate imajo zelo čuden videz in njihovi dolgi vratovi so videti kot številne črne palčke na vodnem ozadju. G. Leverett M. Več

Ukrivljena zgodovina življenja za Brandtovega kormorana - splošno ime in podvrste odražajo nomenklaturo, ki se je uporabljala v času, ko je bil opis opisan. BRANDT CORMORANT PHALACROCORAX PENICILLATUS (Brandt) NAVAJITVE Ta velika, težka, dobro označena vrsta je morda najbolj znana, najbolj razširjena in najbolj značilna kormorana naše pacifiške obale, ki jo najdemo v vseh primernih krajih od južne Aljaske do Spodnje Kalifornije. Več

shih tzu in malteški mladički

Brandtovi kormorani letijo v megli na jugovzhodnem otoku Farallon. SFBayAxis. Več