Pine Warbler

Pinova borovka, Dendroica pinus, je majhna ptica pevka iz družine novopečk.



Pine Warbler je razvrščen kot najmanj zaskrbljujoč. Ne izpolnjuje pogojev za kategorijo, ki je bolj ogrožena. V to kategorijo so vključeni široko razširjeni in bogati taksoni.

Pinova borovka, Dendroica pinus, je majhna ptica pevka iz družine novopečk. Te ptice imajo bele trebuhe, bele krilne palice, temne noge in tanke, razmeroma dolge koničaste račune; čez oči imajo rumenkaste črte. Odrasli moški imajo zgornji del oljk ter svetlo rumene grla in prsi; samice in nezrele osebe so oljčno rjave. Njihova grla in prsi so bolj blede. Pesem te ptice je glasbeni tril. Njihovi klici so nejasni žetoni. Več



Pinik z resnično ustreznim imenom je značilna ptica gozdov vzhodnih borovcev. Redko ga najdemo v listnati vegetaciji, razen med selitvijo. Več



Pine Warblers raje gnezdijo v borovcih, od tod tudi njihova imena. Opombe - 1. ^ Strewe & Navarro (2004) Reference - * BirdLife International (2004). Dendroica pinus. 2006. IUCN Rdeči seznam ogroženih vrst. IUCN 2006. www.iucnredlist.org. Pridobljeno 12. maja 2006. Več

informacije o pasmi pasme feist

Pine Warmerrs of the Forests = * 4 * Email * RSS * * Uvrščeno na 7.065 v kategoriji Živali, št. 166.821. Naš semenski jedač - Pine Warbler je čudovita rumena in olivno zelena ptica, ki naseljuje borove gozdove po vsej ZDA. Več

v Pine Warbler (spodaj) je le trebuh belkast. Pine Warbler in American Goldfinch imata bele repne lise, toda v čevlju (spodaj) sta na dveh najbolj oddaljenih repnih peresih, medtem ko so VSE opažene na zlatu. Omeniti moramo, da se tako pri ameriških zlatohlepih kot pri borovih petelinah veliko spreminja perje; bojevnik, ki smo ga ujeli ta teden, je bil še posebej svetel, vendar smo ujeli posameznike, ki so bili skoraj sivi. Več



Pine Warbler je edini, ki redno uživa velike količine semen, s čimer povečuje običajno prehrano žuželk in drugih členonožcev z jagodami in semeni bora, smrčkov, trave in drugih zelnatih rastlin. Pine Warblers so tesno vezani na bore in se najpogosteje razmnožujejo v čistih borovih gozdovih na jugovzhodu, kjer prebivajo. Več

Borov moški moški je na zgornjem delu zelenkasto oljčen, brez proge. Grlo in dojka sta rumena, s temnimi črtami na strani dojke. Prevleke za trebuh in spodnji del so bele. Krila kažejo dve beli prečki. Bill je razmeroma velik in temen. Ptica predstavlja nerazločne polmesece. Noge in stopala so temna. VARSTVO / NEVARNOSTI / STATUS: Bor je pogost v ustreznih habitatih. Več

Bor borovček zraste v dolžino od 12 do 14 cm od 4,75 do 5,5 palcev z razponom kril 9 cm (22 cm). Ima oljčno obarvano hrbet in zgornja krila, bele krilne palice, tanek, koničast račun ter rumeno grlo in prsi. Je edina ptica v gozdu s svetlo rumenim grlom in belimi krili. Več



Pine Warbler: Srednje velika vrvica z navadnimi oljčno sivimi zgornjimi deli, rumenim grlom in dojkami, zamegljenimi stranicami ter belimi trebuhi in spodnjimi pokrovi. Krila so siva z dvema belima palicama. Samice in mladoletnice so bolj dolgočasne. Široki bojevnik in habitatni bojevnik: Pasme od jugovzhodne Manitobe, južnega Ontarija in Mainea južno do vzhodnega Teksasa, zalivske obale in Floride. Zime preživi v južnih zveznih državah, občasno na severu do Nove Anglije. Raje borov gozd. Več

mešanica borde terier čivava

borov petelin je eden najpogostejših. Kot pove že ime, boste verjetno našli to ptico povsod, kjer so borovci. Borov petelin (Dendroica pinus) je približno 5½ palca, približno velik kot ameriška zlata. Pravzaprav nekateri pogosto mislijo, da je borova pevka neka vrsta zlata. (Resnično spominjajo na precej dolgočasno rumeno zlato.) Moški borov čebelar ima rumeno brado, grlo, prsi in zgornji del trebuha. Več

Ta moški Pine Warbler je danes popoldne drvel okoli Belih cedrov pred kočo. Objavil Michael in Martha ob 20:39 Oznake: Dendroica pinus, Pine Warbler 0 komentarjev: Pošlji komentar Novejše Objavi Starejše Objavi Domov Naročite se na: Objavi komentarje (Atom) Ptice Stony Lake - Stony Lake leži na plovni poti Trent-Severn, v okrožju Peterborough v Ontariu v Kanadi. Več

stvari, ki jih je treba iskati: Pesem Pine Warbler je podobna pesmi žuželk, saj je glasbena trilna nota. 14 cm (5,5 palcev) v dolžino. Življenjski cikel Plemenska sezona se začne sredi marca, vrh doseže sredi aprila do začetka maja in se razteza na začetek junija. Gnezda se navadno nahajajo v borovcih v bližini vrha veje, običajno 8-12 m (25-40 čevljev) nad tlemi. Gnezdo v obliki skodelice zgradi samica iz trakov lubja, borovih iglic, vejic in drugih rastlinskih materialov. Več

Revija Jack Pine Warbler je ena izmed mnogih ugodnosti članov Michigan Audubon. Ko se nam pridružite, boste prejeli dvomesečno naročnino na publikacijo. Vsaka številka je čudovit prispevek, v katerem so članki o prizadevanjih za ohranitev ptic na državni ravni, določenih vrstah ptic, nasveti za fotografiranje narave, ocene knjig, spletni viri, strani za otroke in obvestila o prihajajočih dogodkih in programih v Michiganu Audubon. Prispevki za revijo so dobrodošli. Pred oddajo člankov ali fotografij preglejte Smernice za avtorje. Več

pitbull boxer mix brindle

Modra ptica in skoraj skrit borov petelin na mračni kletki. Mislili smo, da so ti češplji pozlačne češnje v zimskem oblačenju. Moja napaka Več

Pinova borovka, Dendroica pinus, je majhna ptica pevka iz družine novopečk. Porazdelitev Njihovi gnezditveni habitati so odprti borovi gozdovi v vzhodni Severni Ameriki. Te ptice imajo stalno prebivališče na jugu Floride. Nekateri od njih pa migrirajo v severovzhodno Mehiko in na karibske otoke. Več

Na drugem mestu je Pine Warbler po trdoživosti. Vsaj vsako leto nedvomno pozimi v Ohiu pozimi, a ko so v gozdu v krajih, kot je gozd Shawnee, jih verjetno nihče ne bo zaznal. Vendar imajo Pine Warblers nagnjenost k obisku hranilnikov in potem postanejo navaden kot dan. Cathy Herms mi je pisala o Dendroici pinus, ki obiskuje njeno hranilnico s suetom v Woosterju (okrožje okrožja Wayne). Več

z nekaterimi drugimi pticami, vključno s Pine Warblers, tik preden smo prišli do pristanišča Cypress Creek. Ptice so letele med razglašeno divjino ob strani ceste na upravljano območje NF. Veliko jih je, na stotine, preletelo cesto. Ob pristanku smo našli Pileated, Titmice, Chickadees, Ruby Crowned Kinglet, žolne in lep razgled na Black Creek. Kar zadeva hrano, smo kot vedno dobro jedli, hrana za vse. Več

Pine Warbler se v glavnem hrani z žuželkami, uživa pa tudi velike količine borovih semen. Pravzaprav je Pine Warbler edini, ki se hrani z velikimi količinami semen. Ta nagnjenost k uživanju semen jih pogosto pripelje do hranilcev ptic, kjer bodo jedli tudi suet. Pine Warbler je eden prvih pevcev, ki se je spomladi vrnil na sever in je tudi eden najzgodnejših pasem, ki se je začel že konec aprila ali maja v severnem delu svojega območja razširjenosti. Več